BOPP Lamineringsfilm til etiketklistermærke

Efter tryk på papiretiketter, bruger folk normalt et lag film til at dække overfladen af ​​etiketklistermærker, vi kaldte dette som laminering.

Let film kaldes også Glossy film: det kan ses fra farven på overfladen, Glossy film er en lys overflade. Selve lysfilmen er vandtæt plastikfilm.Gennem den blanke film kan overfladen af ​​etiketmaterialet, som ikke er vandtæt, ændres til vandtæt.

Mat film: det kan ses fra farven på overfladen.Den matte film er en tåget overflade. Coated mat mat lignende mat overflade.

1

Laminering, Det udføres ved at varmpresse et klart plastmateriale på overfladen af ​​et trykt produkt for at beskytte det og få det af vejen. Filmomslaget har været meget brugt i bøger og tidsskrifter, billedbøger, souvenirbøger, postkort, produktmanualer, kalendere og kort til overfladebinding og beskyttelse. På nuværende tidspunkt er de almindelige filmbelagte emballageprodukter kartoner, håndtasker, gødningsposer, frøposer, klistermærker mv.

2

Papirprodukter monteret på en gennemsigtig plastfilm, er dækket med film. Filmen er opdelt i "blank film" og "mat film".Lys filmoverfladeeffekt krystal lys, farverig, langvarig farve - fri. Med blød følelse og farverig overflade design og farve, det er en slags sikre og miljøvenlige byggematerialer, der kan vælges i henhold til ændringerne i farveopfattelsen af ​​The Times.Film mulch farve personlighed, elegant og populær smag.Pearlite film, almindelig film, imiteret metalfilm og mange andre varianter kan opfylde forbrugernes forskellige behov.

3

SW Label har 3 serier af BOPP Lamination film

*Blank/Mat BOPP-laminering med vandbaseret lim, mere økonomisk og miljøvenlig

*Blank/Mat BOPP-laminering med opløsningsmiddelbaseret lim, mere klar og bred anvendelighed.

*Blank/Mat BOPP-laminering med opløsningsmiddelbaseret lim, tykkere lim til silketrykoverflade.

4


Indlægstid: 14. september 2020