Indflydelsen af ​​papirets udvidelsesstabilitet

1Ustabil temperatur og fugtighed i produktionsmiljøet
Når temperaturen og fugtigheden i produktionsmiljøet ikke er stabile, vil mængden af ​​vand, der absorberes eller tabes af papiret fra miljøet, være inkonsekvent, hvilket resulterer i ustabiliteten af ​​papirudvidelsen.

2 Ny papirlagringstid opfylder ikke standardkravene
Fordi papirets fysiske egenskaber har brug for en vis tid for at være stabile, vil det, hvis opbevaringstiden ikke er nok, direkte føre til ustabiliteten af ​​papirudvidelsen.

3Offset Press edition systemfejl
Fejlen i offsetpressens springvandssystem resulterer i ustabiliteten af ​​mængdekontrollen af ​​springvandsopløsningen på overfladen af ​​trykpladen, hvilket fører til ustabiliteten af ​​udvidelsen og sammentrækningen af ​​papiret på grund af vandets inkonsistens absorption.

 4Udskrivningshastigheden ændrer sig for meget
I produktionsprocessen er udskrivningshastigheden hurtig og langsom.På dette tidspunkt bør vi være opmærksomme på udskrivningshastighedens indflydelse på papirets ekspansionsstabilitet.

5Spændingskontrolsystemet for dybtrykspressen er ikke stabilt
Spændingskontrolsystemet i dybtryksmaskinen er ikke stabilt, hvilket også vil føre til ustabilitet i papirudvidelsen.Hvis spændingsværdien ændrer sig meget, er det nødvendigt at overveje denne faktors indflydelse på papirudvidelsens ustabilitet


Indlægstid: 22. maj 2020